PDF Εκτύπωση E-mail

Παρασκευή, 9 Φεβρουαρίου 2018

Σας ενημερώνουμε ότι για το χρονικό διάστημα από 12 έως 16 Φεβρουαρίου 2018, δεν θα εξυπηρετήσουμε νέα αιτήματα και νέες περιπτώσεις για επεξεργασία αιτήσεων ΚΕΑ εκτός αυτών που έχουν ήδη προγραμματιστεί για αυτές τις συγκεκριμένες ημέρες λόγω μεταφοράς της υπηρεσίας μας στη νέα διεύθυνση Ελευθερίου Βενιζέλου και Αντιγόνης 1 στη περιοχή Γαζανή Καμάρα – Κουμπέδες. Για τη νέα μας τηλεφωνική γραμμή, θα ενημερωθείτε σύντομα.

 
PDF Εκτύπωση E-mail

Παρασκευή, 9 Φεβρουαρίου 2018

Σας ενημερώνουμε ότι η υπηρεσία «ΚΕΝΤΡΟ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΔΗΜΟΥ ΜΑΛΕΒΙΖΙΟΥ» του Δ.Ο.Κ.Α.Π.ΠΑ.Μ., από Δευτέρα 12/02/2018 μεταφέρεται σε νέο χώρο. Η νέα μας διεύθυνση είναι: Ελευθερίου Βενιζέλου και Αντιγόνης 1, στην περιοχή Γαζανή Καμάρα, Κουμπέδες.

Τα γραφεία μας θα λειτουργούν στο ισόγειο κτηρίου δίπλα από το Κοινωνικό Παντοπωλείο και το Κοινωνικό Μαγειρείο. Θα ενημερωθείτε σύντομα για τη νέα μας τηλεφωνική γραμμή.

 
PDF Εκτύπωση E-mail

Πέμπτη, 8 Φεβρουαρίου 2018

Σας ενημερώνουμε ότι το Κοινωνικό Παντοπωλείο του ΔΟΚΑΠΠΑΜ στο εξής θα λειτουργεί σε νέο χώρο. Η υπηρεσία μας θα στεγάζεται στη διεύθυνση Ελευθερίου Βενιζέλου και Αντιγόνης 1 στην περιοχή Γαζανή Καμάρα, Κουμπέδες. Ο Χώρος θα λειτουργεί στο ισόγειο διώροφου κτιρίου δίπλα από το Κοινωνικό Μαγειρείο.

 
PDF Εκτύπωση E-mail

Παρασκευή, 2 Φεβρουαρίου 2018
Η Λέσχη Lions Ηρακλείου θα πραγματοποιήσει συμβουλευτικό έλεγχο οφθαλμών τη Διαβητική Αμφιβληστροειδοπάθεια την Τρίτη 6/2/2018 στο ΚΑΠΗ ΓΑΖΙΟΥ.

Ομάδα ιατρών με υπεύθυνο τον κ. Παππά Γεώργιο, χειρούργο οφθαλμίατρο με εξειδίκευση στον αμφιβληστροειδή, επιμελητή του τμήματος υαλοειδούς - αμφιβληστροειδούς του Βενιζελείου νοσοκομείου και με τη βοήθεια εξειδικευμένου μηχανήματος θα πραγματοποιήσει τους παραπάνω ελέγχους.

Έλεγχο μπορούν να πραγματοποιήσουν άτομα με διάγνωση διαβήτη. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με το τηλέφωνο του ΚΑΠΗ ΓΑΖΙΟΥ 2810-823547.

 
PDF Εκτύπωση E-mail

Τετάρτη, 11 Οκτωμβρίου 2017
Αρ. πρωτ.: 2926

 

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ Δ.Ο.Κ.Α.Π.ΠΑ.Μ

Διακηρύσσει τη δημοπρασία μίσθωσης ακινήτου για τη ( στέγαση του Κοινωνικού Παντοπωλείου ) του Δ.Ο.Κ.Α.Π.ΠΑ.Μ του Δήμου Μαλεβιζίου.

1. Η Δημοπρασία θα διεξαχθεί σε δύο φάσεις. Κατά την πρώτη φάση θα κληθούν οι ενδιαφερόμενοι να εκδηλώσουν ενδιαφέρον σε χρονικό διάστημα είκοσι (20) ημερών από την ημέρα δημοσίευσης της πρόσκλησης ενδιαφέροντος και στη συνέχεια η προβλεπόμενη από τις διατάξεις του άρθρου 7 του Π.Δ./τος 270/1981 επιτροπή θα κρίνει μετά από επιτόπια έρευνα την καταλληλότητα των ακινήτων που προσφέρονται και αν αυτά πληρούν τους όρους της διακήρυξης.
2. Κατά τη δεύτερη φάση θα διενεργηθεί μειοδοτική φανερή και προφορική δημοπρασία ενώπιον της αρμόδιας επιτροπής η οποία έχει οριστεί με την 136/2017 και αποτελείται από τους:
ΛΥΔΑΚΗ ΔΗΜΗΤΡΙΟ , Πρόεδρος του Δ.Σ.
ΒΑΛΤΖΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ , Μέλος του Δ.Σ.
ΜΑΝΙΟΥΔΗΣ ΜΑΤΘΑΙΟΣ , Μέλος του Δ.Σ
3. Η δημοπρασία θα γίνει στα γραφεία του Οργανισμού που βρίσκονται επί της οδού ( Ν. Καζαντζακη 11 ΓΑΖΙ ) ημέρα και ώρα που θα καθοριστεί από τον Πρόεδρο του Διοικητικού Συμβουλίου ΛΥΔΑΚΗ ΔΗΜΗΤΡΙΟ, με αποστολή προσκλήσεων στους ιδιοκτήτες των οποίων τα ακίνητα θα κριθούν κατάλληλα από την επιτροπή ελέγχου καταλληλότητας.
4. Το προς μίσθωση ακίνητο πρέπει να βρίσκεται μέσα στα όρια του Δημοτικού Διαμερίσματος ΓΑΖΙΟΥ, και να έχει συνολική έκταση 30 τ.μ. έως 60 τ.μ , με ανώτατη τιμή μισθώματος 250,00€ μηνιαίως, εφόσον ο Δ.Ο.Κ.Α.Π.ΠΑ.Μ δε διαθέτει ακίνητο που να μπορεί να καλύψει την παραπάνω ανάγκη. Τo προς μίσθωση ακίνητο θα πρέπει να έχει αντίγραφο οικοδομικής άδειας θεωρημένο από αρμόδια πολεοδομική αρχή ή βεβαίωση αρμόδιας αρχής για την νόμιμη κατασκευή του η οποία είναι σύμφωνη με τα όσα ορίζονται στο άρθρο 10 του ΦΕΚ 76/Α/28-3-2003. ,να είναι ισόγειο.
5. Η πληρωμή των ενοικίων θα γίνεται από την Ταμειακή Υπηρεσία του Δήμου Μαλεβιζίου με έκδοση στο όνομα του Ιδιοκτήτη του ακινήτου , του σχετικού χρηματικού εντάλματος.

Attachments:
Download this file (diakiriksi_koinonikou_pantopoliou.pdf)Διακήρυξη[Αρχείο]55 Kb
Περισσότερα...
 
<< Έναρξη < Προηγούμενο 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Επόμενο > Τέλος >>

Σελίδα 5 από 25