Ενημέρωση ευαισθητοποίηση για την διατήρηση της μνήμης στο πλαίσιο της λειτουργίας του ψυχιατρικού ιατρείου στην Δημοτική Ενότητα Κρουσώνα PDF Εκτύπωση E-mail

Στο πλαίσιο της προγραμματικής σύμβασης της 7ης ΥΠΕ του ΔΟΚΑΠΠΑΜ Μαλεβιζίου και του ψυχιατρικού Τμήματος του Βενιζέλειου Πανάνειου Νοσοκομείου για την λειτουργία ψυχιατρικού ιατρείου στο Δήμο Μαλεβιζιου, οργανώνεται στο χώρο του ΚΑΠΗ Κρουσώνα την Πέμπτη 14 Φλεβάρη και ώρα 10.30πμ. από τις κοινωνικές δομές του ΔΟΚΑΠΠΑΜ (Βοήθεια στο σπίτι και ΚΑΠΗ Κρουσώνα – Κέντρο Κοινότητας – Τμήμα Κοινωνικής Προστασίας κ Μέριμνας).

Ομιλία – συζήτηση με θέμα: «Προστασία και Βελτίωση της μνήμης». Με εισηγήτριες τις κ Μακρυδάκη Αλεξάνδρα και Μπαντουβά Σταυρωτή, ψυχολόγους ,Εθελόντριες του ψυχιατρικού τμήματος.

Στόχος της εκδήλωσης είναι η ευαισθητοποίηση και ενημέρωση και εκπαίδευση των πολιτών σχετικά με την διατήρηση της μνήμης στην Τρίτη Ηλικία

Μετά το πέρας της εκδήλωσης οι ενδιαφερόμενοι/ες θα έχουν την ευκαιρία να συμμετέχουν στα διαγνωστικά τεστ μνήμης που θα διεξάγονται από τις εισηγήτριες και τα υπόλοιπα μέλη της διεπιστημονικής ομάδας του ψυχιατρικού τμήματος που λειτουργούν το ιατρείο. Την ίδια μέρα θα λειτουργεί το καθιερωμένο σε τακτική βάση ψυχιατρικό ιατρείο με την κ Χουρδάκη, δ/τρια του ψυχιατρικού τμήματος Βενιζέλειου – Πανάνειου Νοσοκομείου.

Ο πρόεδρος ΔΟΚΑΠΠΑΜ

Λυδάκης Δημήτριος

 

Δ.Ο.Κ.Α.Π.ΠΑ.Μ.

Διαφήμιση

Κοινωνικό Παντοπωλείο

Διαφήμιση

Κέντρα Κοινότητας

Διαφήμιση

Κ.Η.Φ.Η.

Διαφήμιση

Βρείτε μας στο Χάρτη...

Διαφήμιση

Γιορτάζουν...η ημέρα, η εβδομάδα του έτους

Πηγή: Λογισμικό "Σήμερα" Module by: Joomlabyte