PDF Εκτύπωση E-mail

Τρίτη, 5 Μαρτίου 2019

Όλες οι πληροφορίες για τους πολίτες στη νέα ιστοσελίδα Εύκολη και γρήγορη ενημέρωση - Φιλική σε κινητές συσκευές

Ολοκληρώθηκαν και οι τελευταίες τεχνικές λεπτομέρειες και από την Τρίτη 5 Μαρτίου, η νέα ιστοσελίδα του ΔΟΚΑΠΠΑΜ http://dokappam.malevizi.gov.gr/ καθώς και www.malevizi.gr (ενότητα: Νομικά Πρόσωπα - Εταιρείες) σε πλήρη λειτουργία. 

Στη νέα ιστοσελίδα, μπορούν οι πολίτες να ενημερώνονται για όλα όσα τους ενδιαφέρουν, να βλέπουν ανακοινώσεις και προκηρύξεις, τα δελτία τύπου, την οργανωτική δομή, όλα τα στοιχεία επικοινωνίας  και άλλα πολλά χρήσιμα στοιχεία.

Πρόκειται για μια σύγχρονη και άκρως λειτουργική ιστοσελίδα, «φιλική» στην πλοήγηση από κινητές συσκευές και ιδιαίτερα γρήγορη παρά τον μεγάλο όγκο δεδομένων που φιλοξενεί.

 
PDF Εκτύπωση E-mail

Γάζι 15/2/2019

Στο χώρο του ΚΑΠΗ Κρουσώνα την Πέμπτη 14 Φλεβάρη πραγματοποιήθηκε με επιτυχία η ενημερωτική ομιλία- συζήτηση με θέμα «Προστασία και Βελτίωση της μνήμης», από τις Εθελόντριες ψυχολόγους του ψυχιατρικού τμήματος κ Μακρυδάκη Αλεξάνδρα και Μπαντουβά Σταυρωτή. Η δράση οργανώθηκε από τις κοινωνικές δομές του ΔΟΚΑΠΠΑΜ (Βοήθεια στο σπίτι και ΚΑΠΗ Κρουσώνα – Τμήμα Κοινωνικής Προστασίας κ Μέριμνας– Κέντρο Κοινότητας) και αποτελεί την πρώτη εκδήλωση ευαισθητοποίησης στο τομέα της ψυχικής υγείας στην κοινότητα, η οποία γίνεται στο πλαίσιο της προγραμματικής σύμβασης της 7ης ΥΠΕ του ΔΟΚΑΠΠΑΜ Μαλεβιζίου και του ψυχιατρικού Τμήματος του Βενιζέλειου Πανάνειου Νοσοκομείου για την λειτουργία ψυχιατρικού ιατρείου στο Δήμο Μαλεβιζίου.

Στην εκδήλωση οι παραβρισκόμενοι/ες έλυσαν τις απορίες τους, άκουσαν και εξασκήθηκαν σε πρακτικές οδηγίες προκειμένου να μάθουν να διατηρούν την μνήμη τους ενεργή. Στην συνέχεια έγιναν ΜΜΣΕ σε όσους τους επιθυμούσαν ενώ παράλληλα λειτουργούσε και το ψυχιατρικό ιατρείο με την κ Χουρδάκη, ψυχίατρο δ/τρια του ψυχιατρικού τμήματος και την ομάδα της (κ. Πετρακη Χαρά κ. Σμαραγράκη Αντώνη ). Ο πρόεδρος και η Δ/ση του ΔΟΚΑΠΠΑΜ ευχαριστεί όλους για την συμβολή τους στην διατήρηση και βελτίωση της ποιότητας ζωής των πολιτών

Ο πρόεδρος ΔΟΚΑΠΠΑΜ

Λυδάκης Δημήτριος

 
PDF Εκτύπωση E-mail

Στο πλαίσιο της προγραμματικής σύμβασης της 7ης ΥΠΕ του ΔΟΚΑΠΠΑΜ Μαλεβιζίου και του ψυχιατρικού Τμήματος του Βενιζέλειου Πανάνειου Νοσοκομείου για την λειτουργία ψυχιατρικού ιατρείου στο Δήμο Μαλεβιζιου, οργανώνεται στο χώρο του ΚΑΠΗ Κρουσώνα την Πέμπτη 14 Φλεβάρη και ώρα 10.30πμ. από τις κοινωνικές δομές του ΔΟΚΑΠΠΑΜ (Βοήθεια στο σπίτι και ΚΑΠΗ Κρουσώνα – Κέντρο Κοινότητας – Τμήμα Κοινωνικής Προστασίας κ Μέριμνας).

Ομιλία – συζήτηση με θέμα: «Προστασία και Βελτίωση της μνήμης». Με εισηγήτριες τις κ Μακρυδάκη Αλεξάνδρα και Μπαντουβά Σταυρωτή, ψυχολόγους ,Εθελόντριες του ψυχιατρικού τμήματος.

Περισσότερα...
 
PDF Εκτύπωση E-mail
Το Κέντρο Κοινότητας δήμου Μαλεβιζίου του Δ.Ο.Κ.Α.Π.ΠΑ.Μ., σε συνεργασία με το ΚΕΚ ΙΝΕ ΓΣΕΕ ΚΡΗΤΗΣ, πραγματοποιούν δωρεάν ομαδικά εργαστήρια που απευθύνονται σε ανέργους και εργαζόμενους ιδιωτικού και δημοσίου τομέα, κατοίκων του δήμου Μαλεβιζίου, με στόχο την παροχή δωρεάν υπηρεσιών πληροφόρησης και συμβουλευτικής.

Τα θέματα εργαστηρίων και οι ημερομηνίες διεξαγωγής ανά θεματική, είναι τα εξής:

1. Δευτέρα 26 Νοεμβρίου 2018: «Εργασιακές Σχέσεις και Δικαιώματα»

2. Πέμπτη 29 Νοεμβρίου 2018: «Διαχείριση Άγχους και Ανεργία»

3. Δευτέρα 3 Δεκεμβρίου 2018: «Τεχνικές Πλοήγησης στην Αγορά Εργασίας»

Τα εργαστήρια θα πραγματοποιηθούν στον χώρο της υπηρεσίας Κέντρου Κοινότητας Δήμου Μαλεβιζίου και ώρα 10:00-12:00 π.μ. από τον επαγγελματικό σύμβουλο κο Πετράκη Μάνο, του ΚΕΚ ΙΝΕ ΓΣΕΕ ΚΡΗΤΗΣ.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθυνθούν στην υπηρεσία του Κέντρου Κοινότητας του Δήμου Μαλεβιζίου, καθημερινά από τις 09:00 – 15:00 στην οδό Ελ. Βενιζέλου & Αντιγόνης 1, Γάζι ή και στο τηλέφωνο 2810-823904.
 
PDF Εκτύπωση E-mail

Το Κέντρο Κοινότητας σε συνεργασία με το Βοήθεια στο Σπίτι Κρουσώνα, το Αυτοτελές Τμήμα Κοινωνικής Προστασίας και Μέριμνας και το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δ.Ο.Κ.Α.Π.ΠΑ.Μ. Δήμου Μαλεβιζίου διοργανώνουν ομιλία με θέμα: «Ασφάλεια στο Διαδίκτυο» και τίτλο εισήγησης: «E-kfovismos? Delete».

Η ομιλία θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 13 Νοεμβρίου 2018 στην αίθουσα Ενορίας Αγ. Τριάδας Κρουσώνα και ώρα 18:00 μ.μ. με εισηγήτρια την κα Παπαδάτου Φωτεινή, ψυχολόγο από το «Χαμόγελο του Παιδιού».

Η δράση υλοποιείται με την υποστήριξη των Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων των Σχολείων της Δημοτικής Ενότητας Κρουσώνα και του Πολιτιστικού Συλλόγου Κρουσώνα.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθυνθούν στην υπηρεσία του Κέντρου Κοινότητας Δήμου Μαλεβιζίου και στον τηλεφωνικό αριθμό: 2810823904.

 
<< Έναρξη < Προηγούμενο 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Επόμενο > Τέλος >>

Σελίδα 1 από 25