ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΕΝΑΡΞΗ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟ Δ.Ο.Κ.Α.Π.ΠΑ.Μ. ΔΗΜΟΥ ΜΑΛΕΒΙΖΙΟΥ PDF Εκτύπωση E-mail

Σας ενημερώνουμε ότι ξεκίνησε η διαδικασία λήψης αιτήσεων προκειμένου την ένταξη των ενδιαφερομένων στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Μαλεβιζίου για το τρέχον ημερολογιακό έτος. Οι ενδιαφερόμενοι παρακαλούνται όπως προσέλθουν στα γραφεία του Δ.Ο.Κ.Α.Π.ΠΑ.Μ. του Δήμου Μαλεβιζίου, οδός Ν. Καζαντζάκη 11, κατά τις εργάσιμες μέρες και κατά τις ώρες 09:00 έως 14:00 για κατάθεση αιτήσεων και προσκόμιση των απαραίτητων δικαιολογητικών. Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2810 821505, υπεύθυνη κα Φρουζή Ελπινίκη, Κοινωνική Λειτουργός.


Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Δ.Ο.Κ.Α.Π.ΠΑ.Μ.

 

ΛΥΔΑΚΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ  

Attachments:
Download this file (poster boxes1.pdf)Αφίσα παντοπωλείου[Αρχείο]109 Kb
Download this file (dikaiologitika.pdf)ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ[Αρχείο]67 Kb
 
Στο ΕΣΠΑ το Κοινωνικό Παντοπωλείο Μαλεβιζίου – Νέα εποχή για την πολυετή κοινωνική δομή του Δήμου PDF Εκτύπωση E-mail

Πέμπτη, 23 Μαρτίου 2017

Ένας νέος κύκλος κοινωνικής δράσης για το Παντοπωλείο του Δήμου Μαλεβιζίου αναμένεται να ξεκινήσει τις επόμενες ημέρες, με την ένταξη της δομής στο πρόγραμμα ΕΣΠΑ.

Ειδικότερα, μέσω του ΕΣΠΑ θα καλύπτονται τα λειτουργικά έξοδα του Παντοπωλείου για την επόμενη 3ετία, δίνοντας σημαντική ώθηση στη Δομή που ξεκίνησε την λειτουργία του το 2011. Η δε λειτουργία του περνάει στον Δημοτικό Οργανισμό Κοινωνικής Προστασίας και Παιδείας Μαλεβιζίου (ΔΟΚΑΠΠΑΜ), με υπεύθυνη λειτουργίας την Εντεταλμένη Σύμβουλο Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου και νέο μέλος του Δ.Σ. του ΔΟΚΑΠΠΑΜ, Εύη Αποστολάκη.

Για την συνέχιση της αποτελεσματικής λειτουργίας του Κοινωνικού Παντοπωλείου Μαλεβιζίου, θεωρείται απαραίτητη η εθελοντική προσφορά τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης από επιχειρήσεις, φορείς, αρχές, αλλά και πολίτες. Όσοι επιθυμούν να προσφέρουν, μπορούν να επικοινωνούν κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες με τον ΔΟΚΑΠΠΑΜ, στο τηλέφωνο 2810-821505.

Περισσότερα...
 
Ο ΔΟΚΑΠΠΑΜ ευχαριστεί PDF Εκτύπωση E-mail

Πέμπτη, 23 Φεβρουαρίου 2017

Ο Πρόεδρος του Δημοτικού Οργανισμού Κοινωνικής Αλληλεγγύης Προστασίας Παιδείας Μαλεβιζίου Γ. Μαρκατάτος, ο Αντιπρόεδρος Δ. Λυδάκης η Δ/ντρια Μ. Τρούλη και το προσωπικό του «Βοήθεια στο Σπίτι» Γαζίου, ευχαριστούν θερμά τους μαθητές και τους καθηγητές του Λυκείου Γαζίου για τη προσφορά τους σε τρόφιμα μακράς διάρκειας  προς τους ωφελούμενους του προγράμματος «Βοήθεια στο Σπίτι» Γαζίου.

Παράλληλα, μαζί και με τους εργαζόμενους του Κέντρου Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών με Αναπηρία του Δήμου Μαλεβιζίου, θα ήθελαν να ευχαριστήσουν θερμά τους εργαζόμενους του καταστήματος Marks & Spencer για τη πρόσφατη προσφορά εκπαιδευτικού υλικού προς τους ωφελούμενους του κέντρου.

Τέτοιου είδους χειρονομίες που εκδηλώνονται με αυθόρμητο τρόπο, μας δίνουν δύναμη να συνεχίσουμε το δύσκολο έργο μας. Ευχόμαστε σε όλους υγεία, αγάπη και ευτυχία!

 
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ υπ' αριθμ. ΣΟΧ 2/2017 για τη σύναψη ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΟΡΙΣΜΕΝΟΥ ΧΡΟΝΟΥ στο πλαίσιο του ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ « ΚΡΗΤΗ 2014 - 2020» PDF Εκτύπωση E-mail
Γάζι: 12-01-2017

Αριθ. Πρωτ: 41

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ υπ' αριθμ. ΣΟΧ 2/2017 για τη σύναψη ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΟΡΙΣΜΕΝΟΥ ΧΡΟΝΟΥ  στο πλαίσιο του ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ « ΚΡΗΤΗ 2014 - 2020» ΑΞΟΝΑΣ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑΣ 5 «ΠΡΟΩΘΗΣΗ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΕΝΤΑΞΗΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΗ ΤΗΣ ΦΤΩΧΕΙΑΣ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ» ΣΥΓΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΟΥΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ ΤΙΤΛΟΣ: «ΔΡΑΣΗ 9.iv.2: "ΔΟΜΕΣ ΠΑΡΟΧΗΣ ΒΑΣΙΚΩΝ ΑΓΑΘΩΝ: ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟ, ΠΑΡΟΧΗ ΣΥΣΣΙΤΙΟΥ, ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΦΑΡΜΑΚΕΙΟ"»

Το Ν.Π.Δ.Δ. «Δημοτικός Οργανισμός Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Προστασίας και Παιδείας Μαλεβιζίου Δ.Ο.Κ.Α.Π.ΠΑ.Μ.» ανακοινώνει την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά δύο (2) ατόμων για την υλοποίηση της Πράξης «Λειτουργία Δομής Παροχής Βασικών Αγαθών: Κοινωνικό Παντοπωλείο Δήμου Μαλεβιζίου», στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος «ΚΡΗΤΗ 2014 – 2020» - ΑΞΟΝΑΣ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑΣ 5 «ΠΡΟΩΘΗΣΗ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΕΝΤΑΞΗΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΗ ΤΗΣ ΦΤΩΧΕΙΑΣ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ» - ΤΙΤΛΟΣ: «Δράση 9.iv.2: "Δομές Παροχής Βασικών Αγαθών: Κοινωνικό Παντοπωλείο, Παροχή Συσσιτίου, Κοινωνικό Φαρμακείο"», στο Ν.Π.Δ.Δ. «Δημοτικός Οργανισμός Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Προστασίας και Παιδείας Μαλεβιζίου Δ.Ο.Κ.Α.Π.ΠΑ.Μ.» που εδρεύει στο Δήμο Μαλεβιζίου Ν. Ηρακλείου, και συγκεκριμένα του εξής, ανά υπηρεσία, έδρα, ειδικότητα και διάρκεια σύμβασης, αριθμού ατόμων, με τα αντίστοιχα απαιτούμενα (τυπικά και τυχόν πρόσθετα) προσόντα (βλ. Συνημμένα Αρχεία).

Attachments:
Download this file (sox_2_dokappam.pdf)Σχετικό Αρχείο[ΣΟΧ2_ΔΟΚΑΠΠΑΜ]161 Kb
 
<< Έναρξη < Προηγούμενο 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Επόμενο > Τέλος >>

Σελίδα 9 από 31

Δ.Ο.Κ.Α.Π.ΠΑ.Μ.

Διαφήμιση

Κοινωνικό Παντοπωλείο

Διαφήμιση

Κέντρα Κοινότητας

Διαφήμιση

Κ.Η.Φ.Η.

Διαφήμιση

Βρείτε μας στο Χάρτη...

Διαφήμιση

Γιορτάζουν...η ημέρα, η εβδομάδα του έτους

Πηγή: Λογισμικό "Σήμερα" Module by: Joomlabyte