Η ψυχική υγεία των κατοίκων του Μαλεβιζίου στο επίκεντρο της νέας συνεργασίας του Δήμου με την 7η ΥΠΕ PDF Εκτύπωση E-mail
Παρασκευή, 27 Ιανουαρίου 2017

Στο πλαίσιο της συνεργασίας του Δήμου Μαλεβιζίου με την 7η ΥΠΕ Κρήτης και το Πα.Γ.Ν.Η. – Γ.Ν.Η. Βενιζέλειο (Ψυχιατρικό Τμήμα Βενιζελείου) για την λειτουργία Ιατρείου Ψυχικής Υγείας στο Γάζι, την Τύλισο και τον Κρουσώνα, ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου Κ. Μαμουλάκης συναντήθηκε με την Ψυχίατρο κ. Ευγενία Χουρδάκη και την Δ/ντρια του ΔΟΚΑΠΠΑΜ Μ. Τρούλη.

Στη συνάντηση, συζητήθηκαν όλες οι λεπτομέρειες της λειτουργία του Ιατρείου Ψυχικής Υγείας που θα λειτουργεί για τα επόμενα 2 χρόνια κυκλικά, από μια φορά τον μήνα στις έδρες των Δημοτικών Ενοτήτων.

Περισσότερα...
 
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΠΙΡΟΜΕΤΡΗΣΕΩΝ PDF Εκτύπωση E-mail

ΓΑΖΙ: 11/10/2016

Ο Δ.Ο.Κ.Α.Π.ΠΑ.Μ. και ειδικότερα το Τμήμα ΚΑΠΗ ΓΑΖΙΟΥ οργανώνει σε συνεργασία με την ομάδα ΧΑΠ της Πνευμονολογικής κλινικής του ΠΑΓΝΗ, σπιρομετρήσεις με στόχο την πρόληψη, την έγκαιρη διάγνωση και αντιμετώπιση της χρόνιας αποφρακτικής πνευμονοπάθειας.

Οι σπιρομετρήσεις θα πραγματοποιηθούν έπειτα από προγραμματισμένα ραντεβού σε καπνιστές, άτομα με χρόνια αναπνευστικά προβλήματα (ΧΑΠ) και σε άτομα με αλλεργίες.

Το πρόγραμμα θα πραγματοποιηθεί:

  • - ΚΑΠΗ ΤΥΛΙΣΟΥ           Πέμπτη 13 Οκτωβρίου 2016
  • - ΚΑΠΗ ΓΑΖΙΟΥ            Πέμπτη 20 Οκτωβρίου 2016

Για τον προγραμματισμό των ραντεβού επικοινωνήστε με τα  ΚΑΠΗ ΤΥΛΙΣΟΥ στο τηλέφωνο 2813 403712 από  8:00-3:00 και ΚΑΠΗ ΓΑΖΙΟΥ στο τηλέφωνο 2810 823547.

Ο  Πρόεδρος

Μαρκατάτος  Γιώργος

 
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ PDF Εκτύπωση E-mail

Στο πλαίσιο της πρόληψης των Χρόνιων Αναπνευστικών Προβλημάτων, ο Δημοτικός Οργανισμός Κοινωνικής Αλληλεγγύης προστασίας και Παιδείας Μαλεβιζίου (ΔΟΚΑΠΠΑΜ) σε συνεργασία με τις υπηρεσίες του και την ομάδα ΧΑΠ της Πνευμονολογικής Κλινικής του ΠΑΓΝΗ πραγματοποίησε πρόγραμμα σπιρομετρήσεων στην Δημοτική Ενότητα Γαζίου και ειδικότερα στο Γάζι και στα Καλέσσα.  Στις δράσεις συμμετείχαν συνολικά 68 άτομα καπνιστές, άτομα με αναπνευστικά προβλήματα και αλλεργίες.

Το Πρόγραμμα των σπιρομετρήσεων θα πραγματοποιηθεί εκ νέου στις 5 Σεπτεμβρίου 2016 στο ΚΑΠΗ ΓΑΖΙΟΥ αλλά και στις 3 Οκτωβρίου 2016 στο ΚΑΠΗ ΤΥΛΙΣΟΥ με την πραγματοποίηση και ενημερωτικών ομιλιών σχετικών με την πρόληψη της νόσου.

Ο ΔΟΚΑΠΠΑΜ ευχαριστεί την ομάδα ΧΑΠ της Πνευμονολογικής Κλινικής του ΠΑΓΝΗ για τη συνεργασία τους.

 
<< Έναρξη < Προηγούμενο 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Επόμενο > Τέλος >>

Σελίδα 10 από 31

Δ.Ο.Κ.Α.Π.ΠΑ.Μ.

Διαφήμιση

Κοινωνικό Παντοπωλείο

Διαφήμιση

Κέντρα Κοινότητας

Διαφήμιση

Κ.Η.Φ.Η.

Διαφήμιση

Βρείτε μας στο Χάρτη...

Διαφήμιση

Γιορτάζουν...η ημέρα, η εβδομάδα του έτους

Πηγή: Λογισμικό "Σήμερα" Module by: Joomlabyte