ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ υπ' αριθμ. ΣΟΧ 1/2017 για τη σύναψη ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΟΡΙΣΜΕΝΟΥ ΧΡΟΝΟΥ στο πλαίσιο του ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ « ΚΡΗΤΗ 2014 - 2020» PDF Εκτύπωση E-mail

Γάζι: 12-01-2017

Αριθ. Πρωτ: 40

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ υπ' αριθμ. ΣΟΧ  1/2017 για τη σύναψη ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΟΡΙΣΜΕΝΟΥ ΧΡΟΝΟΥ στο πλαίσιο του ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ « ΚΡΗΤΗ 2014 - 2020» ΑΞΟΝΑΣ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑΣ 5 «ΠΡΟΩΘΗΣΗ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΕΝΤΑΞΗΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΗ ΤΗΣ ΦΤΩΧΕΙΑΣ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ» ΣΥΓΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΟΥΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ ΤΙΤΛΟΣ: «ΔΡΑΣΗ 9.ii.1. ΚΕΝΤΡΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ»

Το Ν.Π.Δ.Δ. «Δημοτικός Οργανισμός Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Προστασίας και Παιδείας Μαλεβιζίου Δ.Ο.Κ.Α.Π.ΠΑ.Μ.» ανακοινώνει την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά δύο (2) ατόμων για την υλοποίηση της Πράξης «Κέντρο Κοινότητας Δήμου Μαλεβιζίου», στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος «ΚΡΗΤΗ 2014 – 2020» - ΑΞΟΝΑΣ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑΣ 5 «ΠΡΟΩΘΗΣΗ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΕΝΤΑΞΗΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΗ ΤΗΣ ΦΤΩΧΕΙΑΣ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ» - ΤΙΤΛΟΣ: «Δράση 9.ii.1. ΚΕΝΤΡΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ», στο Ν.Π.Δ.Δ. «Δημοτικός Οργανισμός Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Προστασίας και Παιδείας Μαλεβιζίου Δ.Ο.Κ.Α.Π.ΠΑ.Μ.» που εδρεύει στο Δήμο Μαλεβιζίου Ν. Ηρακλείου, και συγκεκριμένα του εξής, ανά υπηρεσία, έδρα, ειδικότητα και διάρκεια σύμβασης, αριθμού ατόμων, με τα αντίστοιχα απαιτούμενα (τυπικά και τυχόν πρόσθετα) προσόντα (βλ. Συνημμένα Αρχεία).

Attachments:
Download this file (sox1_dokappam.pdf)Σχετικό Αρχείο[ΣΟΧ1_ΔΟΚΑΠΠΑΜ]160 Kb
 
Η ψυχική υγεία των κατοίκων του Μαλεβιζίου στο επίκεντρο της νέας συνεργασίας του Δήμου με την 7η ΥΠΕ PDF Εκτύπωση E-mail
Παρασκευή, 27 Ιανουαρίου 2017

Στο πλαίσιο της συνεργασίας του Δήμου Μαλεβιζίου με την 7η ΥΠΕ Κρήτης και το Πα.Γ.Ν.Η. – Γ.Ν.Η. Βενιζέλειο (Ψυχιατρικό Τμήμα Βενιζελείου) για την λειτουργία Ιατρείου Ψυχικής Υγείας στο Γάζι, την Τύλισο και τον Κρουσώνα, ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου Κ. Μαμουλάκης συναντήθηκε με την Ψυχίατρο κ. Ευγενία Χουρδάκη και την Δ/ντρια του ΔΟΚΑΠΠΑΜ Μ. Τρούλη.

Στη συνάντηση, συζητήθηκαν όλες οι λεπτομέρειες της λειτουργία του Ιατρείου Ψυχικής Υγείας που θα λειτουργεί για τα επόμενα 2 χρόνια κυκλικά, από μια φορά τον μήνα στις έδρες των Δημοτικών Ενοτήτων.

Περισσότερα...
 
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΠΙΡΟΜΕΤΡΗΣΕΩΝ PDF Εκτύπωση E-mail

ΓΑΖΙ: 11/10/2016

Ο Δ.Ο.Κ.Α.Π.ΠΑ.Μ. και ειδικότερα το Τμήμα ΚΑΠΗ ΓΑΖΙΟΥ οργανώνει σε συνεργασία με την ομάδα ΧΑΠ της Πνευμονολογικής κλινικής του ΠΑΓΝΗ, σπιρομετρήσεις με στόχο την πρόληψη, την έγκαιρη διάγνωση και αντιμετώπιση της χρόνιας αποφρακτικής πνευμονοπάθειας.

Οι σπιρομετρήσεις θα πραγματοποιηθούν έπειτα από προγραμματισμένα ραντεβού σε καπνιστές, άτομα με χρόνια αναπνευστικά προβλήματα (ΧΑΠ) και σε άτομα με αλλεργίες.

Το πρόγραμμα θα πραγματοποιηθεί:

  • - ΚΑΠΗ ΤΥΛΙΣΟΥ           Πέμπτη 13 Οκτωβρίου 2016
  • - ΚΑΠΗ ΓΑΖΙΟΥ            Πέμπτη 20 Οκτωβρίου 2016

Για τον προγραμματισμό των ραντεβού επικοινωνήστε με τα  ΚΑΠΗ ΤΥΛΙΣΟΥ στο τηλέφωνο 2813 403712 από  8:00-3:00 και ΚΑΠΗ ΓΑΖΙΟΥ στο τηλέφωνο 2810 823547.

Ο  Πρόεδρος

Μαρκατάτος  Γιώργος

 
<< Έναρξη < Προηγούμενο 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Επόμενο > Τέλος >>

Σελίδα 10 από 31

Δ.Ο.Κ.Α.Π.ΠΑ.Μ.

Διαφήμιση

Κοινωνικό Παντοπωλείο

Διαφήμιση

Κέντρα Κοινότητας

Διαφήμιση

Κ.Η.Φ.Η.

Διαφήμιση

Βρείτε μας στο Χάρτη...

Διαφήμιση

Γιορτάζουν...η ημέρα, η εβδομάδα του έτους

Πηγή: Λογισμικό "Σήμερα" Module by: Joomlabyte