ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ PDF Εκτύπωση E-mail

ΓΑΖΙ : 21/9/2018

Ο Δημοτικός Οργανισμός Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Προστασίας και Παιδείας του Δήμου Μαλεβιζίου [Δ.Ο.Κ.Α.Π.ΠΑ.Μ.] συμμετέχει στον Ανοικτό Διαγωνισμό για την υλοποίηση της πράξης: «Κέντρο Ημερήσιας Φροντίδας Ηλικιωμένων Δήμου Μαλεβιζίου» η οποία έχει ενταχθεί στον Άξονα Προτεραιότητας 5 «Προώθηση κοινωνικής ένταξης και καταπολέμηση της φτώχειας στην Κρήτης» του Ε.Π. Κρήτη, με σκοπό να γίνει ο παραπάνω Οργανισμός Ανάδοχος του προγράμματος Κέντρου Ημερήσιας Φροντίδας Ηλικιωμένων.

Το Κ.Η.Φ.Η. δύναται να εξυπηρετήσει είκοσι πέντε [25] ηλικιωμένα άτομα μη δυνάμενα να αυτοεξυπηρετηθούν απόλυτα και που το οικογενειακό και κοινωνικό τους περιβάλλον αδυνατεί να ανταπεξέλθει στην φροντίδα τους λόγω οικονομικών ή άλλων προβλημάτων. καλούνται οι ενδιαφερόμενοι να υποβάλλουν αίτηση συμμετοχής στο πρόγραμμα στην Δ/νση του Δ.Ο.Κ.Α.Π.ΠΑ.Μ. οδός: Νίκου Καζαντζάκη 11 και ώρα 9:00 π.μ. έως 13:00 μ.μ.

Τηλέφωνα επικοινωνίας: Διεύθυνση ΔΟΚΑΠΠΑΜ 2810 821525 / ΚΗΦΗ ΜΑΛΕΒΙΖΙΟΥ 2810 821121.

Η Δ/ΝΤΡΙΑ

 

ΤΡΟΥΛΗ ΜΑΡΙΑ

 
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ PDF Εκτύπωση E-mail

ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΜΕ ΟΤΙ ΑΠΟ 3-9-2018 ΘΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕΙ ΒΡΕΦΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΣΤΟΝ ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΑΚΟ ΣΤΑΘΜΟ ΑΓ. ΠΕΛΑΓΙΑΣ .

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ VOUCHERKAΤΗΓΟΡΙΑΣ A1 ,ΚΑΙ ΕΠΙΘΥΜΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟΝ ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΑΚΟ ΑΓ. ΠΕΛΑΓΙΑΣ , ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΟΥΝ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΜΕ ΤΟ Δ.Ο.Κ.Α.Π.ΠΑ.Μ ΣΤΗΝ Δ/ΝΣΗ Ν. ΚΑΖΑΝΤΖΑΚΗ 11 ΓΑΖΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΗΛ 2810821525.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΛΥΔΑΚΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

 
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ PDF Εκτύπωση E-mail

Το προσωπικό (η Κοινωνική Λειτουργός κι ο Ψυχολόγος) του Κέντρου Κοινότητας δήμου Μαλεβιζίου του Δ.Ο.Κ.Α.Π.ΠΑ.Μ., στα πλαίσια ανάπτυξης δικτύου συνεργασίας με δομές και φορείς που παρέχουν υπηρεσίες κοινωνικής υποστήριξης, ευαισθητοποίησης, πληροφόρησης και προώθησης της απασχόλησης, πραγματοποίησε συνάντηση με τον περιφερειακό συντονιστή κο Μελαμπιανάκη Εμμανουήλ και τον επαγγελματικό Σύμβουλο κο Πετράκη Εμμανουήλ , του ΚΕΚ ΙΝΕ ΓΣΕΕ ΚΡΗΤΗΣ με σκοπό την από κοινού διαμόρφωση πλάνου συνεργασίας με στόχο την υλοποίηση δράσεων με δωρεάν υπηρεσίες πληροφόρησης και συμβουλευτικής σε ανέργους και εργαζόμενους, εξυπηρετούμενους του Κέντρου Κοινότητας και λοιπών δομών του Δ.Ο.Κ.Α.Π.ΠΑ.Μ. και κατοίκων του Δήμου Μαλεβιζίου.

Περισσότερα...
 
Δελτίο τύπου PDF Εκτύπωση E-mail

Με επιτυχία ολοκληρώθηκαν στην δημοτική ενότητα Κρουσώνα ο προγραμματισμένος κύκλος σπειρομετρήσεων για την θερινή περίοδο 2018, από την ομάδα Χαπ του ΠΑΓΝΗ και με την έγκριση της 7ης ΥΠΕ. Οι σπειρομετρήσεις αφορούσαν τον πληθυσμό της δημοτικής ενότητας και έγιναν στον Κρουσώνα και στις Κορφές. Συνολικά εξετάστηκαν 83 άτομα διαφόρων ηλικιών, τα οποία ήταν καπνιστές ή πρώην καπνιστές, αντιμετώπιζαν προβλήματα όπως αλλεργίες ή ΧΑΠ.

Για την υλοποιηση της δράσεις συνεργάστηκαν ο ΔΟΚΑΠΠΑΜ με το «Βοήθεια στο σπίτι», τα Περιφερειακά Ιατρεία, οι Τοπικές κοινότητες, οι πολιτιστικοί σύλλογοι κα

Για μια ακόμα φορά ευχαριστούμε την ομάδα ΧΑΠ του ΠΑΝΓΗ και την 7η ΥΠΕ για την συνεργασία της στην πρόληψη και την προαγωγή της υγείας των πολιτών

 
<< Έναρξη < Προηγούμενο 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Επόμενο > Τέλος >>

Σελίδα 3 από 31

Δ.Ο.Κ.Α.Π.ΠΑ.Μ.

Διαφήμιση

Κοινωνικό Παντοπωλείο

Διαφήμιση

Κέντρα Κοινότητας

Διαφήμιση

Κ.Η.Φ.Η.

Διαφήμιση

Βρείτε μας στο Χάρτη...

Διαφήμιση

Γιορτάζουν...η ημέρα, η εβδομάδα του έτους

Πηγή: Λογισμικό "Σήμερα" Module by: Joomlabyte