ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ PDF Εκτύπωση E-mail

Το προσωπικό (η Κοινωνική Λειτουργός κι ο Ψυχολόγος) του Κέντρου Κοινότητας δήμου Μαλεβιζίου του Δ.Ο.Κ.Α.Π.ΠΑ.Μ., στα πλαίσια ανάπτυξης δικτύου συνεργασίας με δομές και φορείς που παρέχουν υπηρεσίες κοινωνικής υποστήριξης, ευαισθητοποίησης, πληροφόρησης και προώθησης της απασχόλησης, πραγματοποίησε συνάντηση με τον περιφερειακό συντονιστή κο Μελαμπιανάκη Εμμανουήλ και τον επαγγελματικό Σύμβουλο κο Πετράκη Εμμανουήλ , του ΚΕΚ ΙΝΕ ΓΣΕΕ ΚΡΗΤΗΣ με σκοπό την από κοινού διαμόρφωση πλάνου συνεργασίας με στόχο την υλοποίηση δράσεων με δωρεάν υπηρεσίες πληροφόρησης και συμβουλευτικής σε ανέργους και εργαζόμενους, εξυπηρετούμενους του Κέντρου Κοινότητας και λοιπών δομών του Δ.Ο.Κ.Α.Π.ΠΑ.Μ. και κατοίκων του Δήμου Μαλεβιζίου.

Περισσότερα...
 
Δελτίο τύπου PDF Εκτύπωση E-mail

Με επιτυχία ολοκληρώθηκαν στην δημοτική ενότητα Κρουσώνα ο προγραμματισμένος κύκλος σπειρομετρήσεων για την θερινή περίοδο 2018, από την ομάδα Χαπ του ΠΑΓΝΗ και με την έγκριση της 7ης ΥΠΕ. Οι σπειρομετρήσεις αφορούσαν τον πληθυσμό της δημοτικής ενότητας και έγιναν στον Κρουσώνα και στις Κορφές. Συνολικά εξετάστηκαν 83 άτομα διαφόρων ηλικιών, τα οποία ήταν καπνιστές ή πρώην καπνιστές, αντιμετώπιζαν προβλήματα όπως αλλεργίες ή ΧΑΠ.

Για την υλοποιηση της δράσεις συνεργάστηκαν ο ΔΟΚΑΠΠΑΜ με το «Βοήθεια στο σπίτι», τα Περιφερειακά Ιατρεία, οι Τοπικές κοινότητες, οι πολιτιστικοί σύλλογοι κα

Για μια ακόμα φορά ευχαριστούμε την ομάδα ΧΑΠ του ΠΑΝΓΗ και την 7η ΥΠΕ για την συνεργασία της στην πρόληψη και την προαγωγή της υγείας των πολιτών

 
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ PDF Εκτύπωση E-mail

Ενδεικτικός και μη εξαντλητικός κατάλογος για το Δήμο Δήμο Μαλεβιζίου ΔΟΚΑΠΠΑΜ, στο πλαίσιο της δράσης "Εναρμόνιση Οικογενειακής και Επαγγελματικής Ζωής" (Περίοδος 2018-2019)

Attachments:
Download this file (14062018_anakoinosi_odhgies.pdf)Αρχείο[Ανακοίνωση προς αιτούντες]242 Kb
Download this file (2018-2019.pdf)Αρχείο[Πίνακας Φορέων]1000 Kb
 
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ PDF Εκτύπωση E-mail

Ο Δ.Ο.Κ.Α.Π.ΠΑ. Μαλεβιζίου καλεί τους κάτοικους του Δήμου οι οποίοι πρόκειται να τελέσουν γάμο ή βάπτιση και οι οποίοι προτίθενται να προσφέρουν δωρεά σε είδος αντί μπομπονιέρας να συνεισφέρουν στο Κοινωνικό Παντοπωλείο.

Λίγα λόγια για το Κοινωνικό Παντοπωλείο

Το Κοινωνικό Παντοπωλείο δημιουργήθηκε για την άμεση αντιμετώπιση της οικονομικής ανέχειας προκειμένου να καλύψει τις βασικές ανάγκες μεμονωμένων ατόμων ή οικογενειών καθώς η εποχή μας μαστίζεται από ραγδαία αύξηση φαινομένων φτώχειας και κοινωνικού αποκλεισμού. Η υπηρεσία λειτουργεί υπό τον Δημόσιο Οργανισμό Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Παιδείας Μαλεβιζίου και το Ε.Π.ΚΡΗΤΗ 2014-2020 ΕΣΠΑ. Η δομή προσφέρει αυτή τη στιγμή υποστήριξη σε βασικά είδη διατροφής αλλά και προσωπικής υγιεινής σε 120 ωφελούμενους του Δήμου Μαλεβιζίου οι οποίοι πληρούν συγκεκριμένα κριτήρια για την ένταξή τους στις υπηρεσίες μας και στηρίζεται κυρίως σε χορηγίες και δωρεές επιχειρήσεων και ιδιωτών.

Η συνεισφορά σας θα είναι εξαιρετικά πολύτιμη.

Επικοινωνία:

Τηλέφωνα επικοινωνίας Κοινωνικού Παντοπωλείου 2810 823257

Διεύθυνση Ελευθερίου Βενιζέλου και Αντιγόνης 1, Γαζανή καμάρα.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΛΥΔΑΚΗ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

 
<< Έναρξη < Προηγούμενο 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Επόμενο > Τέλος >>

Σελίδα 1 από 29

Δ.Ο.Κ.Α.Π.ΠΑ.Μ.

Διαφήμιση

Κοινωνικό Παντοπωλείο

Διαφήμιση

Κέντρα Κοινότητας

Διαφήμιση

Βρείτε μας στο Χάρτη...

Διαφήμιση

Γιορτάζουν...η ημέρα, η εβδομάδα του έτους

Πηγή: Λογισμικό "Σήμερα" Module by: Joomlabyte