Ενημέρωση για τα εμβόλια στους γονείς των παιδικών σταθμών Δήμου Μαλεβιζίου PDF Εκτύπωση E-mail

Γάζι 20/4/2018

Στο πλαίσιο της παραγωγής υγείας και την ενημέρωσης των γονέων, ο ΔΟΚΑΠΠΑΜ και το "Τμήμα Κοινωνικής Προστασίας και Μέριμνας" διοργανώνει ανοικτή ομιλία - συζήτηση με θέμα: «Εμβόλια : Παρανοήσεις και πραγματικότητα». Εισηγήτρια θα είναι η κ Χριστίνα Καμάρη, Ειδικευόμενη Ιατρός της παιδιατρικής κλινικής ΠΑΓΝΗ

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί, την Τετάρτη 2 Μαΐου 2018 και ωρα 7.00 το απόγευμα στον Παιδικό Σταθμό Πολύδροσο στο Γάζι. Η δράση απευθύνεται σε όλους τους γονείς και κηδεμόνες των παιδιών προσχολικής ηλικίας των παιδικών σταθμών του Οργανισμού.

Ο Πρόεδρος

Λυδάκης Δημήτριος

 
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ PDF Εκτύπωση E-mail

Παρασκευή, 9 Φεβρουαρίου 2018

Σας ενημερώνουμε ότι για το χρονικό διάστημα από 12 έως 16 Φεβρουαρίου 2018, δεν θα εξυπηρετήσουμε νέα αιτήματα και νέες περιπτώσεις για επεξεργασία αιτήσεων ΚΕΑ εκτός αυτών που έχουν ήδη προγραμματιστεί για αυτές τις συγκεκριμένες ημέρες λόγω μεταφοράς της υπηρεσίας μας στη νέα διεύθυνση Ελευθερίου Βενιζέλου και Αντιγόνης 1 στη περιοχή Γαζανή Καμάρα – Κουμπέδες. Για τη νέα μας τηλεφωνική γραμμή, θα ενημερωθείτε σύντομα.

 
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ PDF Εκτύπωση E-mail

Παρασκευή, 9 Φεβρουαρίου 2018

Σας ενημερώνουμε ότι η υπηρεσία «ΚΕΝΤΡΟ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΔΗΜΟΥ ΜΑΛΕΒΙΖΙΟΥ» του Δ.Ο.Κ.Α.Π.ΠΑ.Μ., από Δευτέρα 12/02/2018 μεταφέρεται σε νέο χώρο. Η νέα μας διεύθυνση είναι: Ελευθερίου Βενιζέλου και Αντιγόνης 1, στην περιοχή Γαζανή Καμάρα, Κουμπέδες.

Τα γραφεία μας θα λειτουργούν στο ισόγειο κτηρίου δίπλα από το Κοινωνικό Παντοπωλείο και το Κοινωνικό Μαγειρείο. Θα ενημερωθείτε σύντομα για τη νέα μας τηλεφωνική γραμμή.

 
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ PDF Εκτύπωση E-mail

Πέμπτη, 8 Φεβρουαρίου 2018

Σας ενημερώνουμε ότι το Κοινωνικό Παντοπωλείο του ΔΟΚΑΠΠΑΜ στο εξής θα λειτουργεί σε νέο χώρο. Η υπηρεσία μας θα στεγάζεται στη διεύθυνση Ελευθερίου Βενιζέλου και Αντιγόνης 1 στην περιοχή Γαζανή Καμάρα, Κουμπέδες. Ο Χώρος θα λειτουργεί στο ισόγειο διώροφου κτιρίου δίπλα από το Κοινωνικό Μαγειρείο.

 
<< Έναρξη < Προηγούμενο 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Επόμενο > Τέλος >>

Σελίδα 5 από 31

Δ.Ο.Κ.Α.Π.ΠΑ.Μ.

Διαφήμιση

Κοινωνικό Παντοπωλείο

Διαφήμιση

Κέντρα Κοινότητας

Διαφήμιση

Κ.Η.Φ.Η.

Διαφήμιση

Βρείτε μας στο Χάρτη...

Διαφήμιση

Γιορτάζουν...η ημέρα, η εβδομάδα του έτους

Πηγή: Λογισμικό "Σήμερα" Module by: Joomlabyte